Spor Haber Girişi : 01 Ağustos 2012 17:15

Londra olimpiyatlarına Erzurum'dan 2 sporcu

Londra olimpiyatlarına Erzurum'dan 2 sporcu
2012 Londra Olimpiyat Oyunları’nda Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğrencisi Ferhat Pehlivan ile Rahman Bilici ülkemizi temsil ediyor.
Erzurum Ajans-2012 Londra Olimpiyat Oyunları’nda Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğrencisi Ferhat Pehlivan ile Rahman Bilici ülkemizi temsil ediyor.
KKEF Beden Eğitimi ve Spor Bölümü 3. sınıf öğrencisi Ferhat Pehlivan 49 kiloda Boksta, aynı bölümde okuyan 4. sınıf öğrencisi Rahman Bilici ise Grekoromen Güreş dalında, 60 kg da yarışmalara katılıyor.
49 kilo boksörümüz Ferhat Pehlivan, 1. Turda Trinidad Tobagolu Carlos Suarez`i 16-6 mağlup ederek 2. tura yükseldi. Rahman Bilici ise, 5 Ağustos’ta mindere çıkacak.
Atatürk Üniversitesi Spor Koordinatörü Doç. Dr. M. Suphi Özçomak, şu değerlendirmeyi yaptı: “Ülkemizi bu önemli organizasyonda temsil edecek olan öğrencilerimizi, öncelikle olimpiyatlara katılma hakkını elde edip büyük bir başarıya imza atmalarından dolayı tebrik ediyoruz. Sporcularımızın madalya ile dönüp ülkemizi ve üniversitemizi daha da onurlandırmaların bekliyoruz.”
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • tevhit yazıcı 01 Ocak 1970 02:00

    güreşte ibrahim bölükbaşını unutmayalım.dadaş sayısı 3 etti yanii