Maksat sipor olsun! Bugün siyaset yok!

Size de herhalde bayağı bir 'bay' gelmiştir! Şu seçim-meçim işlerinden, aday-maday durumlarından uzak durdum bugün.. Günümü, artık Pazar günleri en büyük zevkim olan Büyükşehir Belediyespor'a ayırdım. Dedim ya. Belediye, Melediye! Elimizde şimdilik bir eğlence bu! Biraz da 'sipor olsun' diye yapıyorum bunu! Her hafta da takip etmekten zevk alır oldum. Ama o konudaki tadım da kaçtı bugün! Zira liglere ara verildi. 3.ligde ilk yarı bitti. Bir süre artık Pazar günleri başka şeyler ile lgileniyor olacağım. Liglere ara verilmesinden dolayı Belediyespor'un Başkanı Saim Özakalın'ı telefonla aradım. Bir ilk yarı değerlendirmesi alayım istedim. Önce Çorum maçını anlattı. ''Şu ana kadar oynadığımız en iyi ve en zevkli maçtı. 90 dakika boyunca top bir o kalede bir bu kaledeydi!'' dedi. Öyle ya. Çorum diye hafife almamak lazım. Bu maça başlarken 3 puan önde olan Çorum ikinci, Erzurum da üçüncüydü. Elbette zor bir maçtı. Bırak 3 puanı, 1 puan da zordu! Herşeye rağmen aldığı beraberlik, bu yolda galip gelmekti! Sen yerinde sayıyorsun ama rakibinin de önüne geçmesini engelliyorsun bir bakıma! Biraz da böyle bakmak lazım!

BU İŞ DÜZYURT'UN İŞİ DEĞİL!

Başkan Saim Özakalın, ilk yarı değerlendirmesi yaparken, ''Aslında her şey normal seyrinde gidiyor. En azından rakiplerimiz ile oynadığımız maçlarda kaybımız çok olmadı. Tabi şanssız Düzyurt maçı hariç. Onun dışında bulunduğumuz yer itibariyle fena durumda değiliz. Devreyi bitirdik, ikinci yarıya başlayacağız. Eksiğimizi, gediğimizi kapatmayı hedefliyoruz. Hocamızdan da oyuncularımızdan da memnunuz. Ben şahsen Düzyurt'u saymıyorum bu yolda. Bir şekilde inişe geçecekti, o iniş de başladı. İki haftadır yeniliyor. Asıl korkulması gereken başka rakipler var. Çorum ve Manavgat, benim de rakip gördüğüm takımlar. İnşallah sezon sonunda bütün rakiplerimizi alaşağı etmiş, 2.lige çıkmış bir takım olacağız. Buna şahsen ben ve yönetim kurulu üye arkadaşlarım, candan inanıyoruz'' dedi..

BELEDİYESPOR BAHANE, MAKARNA ŞAHANE!

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • yunus kartal 01 Ocak 1970 02:00

    Vedat abi telfon açmışken takımda eksik olanlarıda söyleseydin adam akıllı forvetimiz yok gol atan adamlar belli hep defansdaki adamlar gol atıyor hoca ve başkanımız bunu görmüyomu inşallah 2. yarı 10 nımara futbolcu alırlar yoksa bu kadroyla zor 2.lig. biz iletemiyoz siz iletirseniz seviniriz Teşekkürler iyi çalışmalar