Erzurum Haber Girişi : 07 Şubat 2013 00:05

Mecliste lak lak

Mecliste lak lak
İthal samanın geldiği, hayvancılığın dibe vurduğu ve halen daha tuvaleti olmayan köyleri bulunan Erzurum’da, İl Genel Meclisi’nin üyeleri çocukların internet ve televizyon alışkanlıklarını tartıştı.
Erzurumajans-Levent Akpınar'ın haberi-İthal samanın geldiği, hayvancılığın dibe vurduğu ve halen daha tuvaleti olmayan köyleri bulunan Erzurum’da, İl Genel Meclisi’nin üyeleri çocukların internet ve televizyon alışkanlıklarını tartıştı.

58 üyesi bulunan İl Genel Meclisi’nde kentin sorunları dururken meclisin  üyelerinin görevleri dışındaki konuları komisyon raporu haline getirilmesi ciddiyetsizliği gözler önüne seriyor.

Dün gerçekleştirilen İl Genel Meclisi Şubat ayı 3 oturumunda rapor komedisi yaşandı. Kentin binlerce sorunu dururken Eğitim Komisyonu’nun hazırladığı ‘çocukların internet ve televizyon alışkanlıkları’ raporunun tartışılması ‘leylek’ sohbetlerini aratmadı.  Meclis üyelerinin bu ciddiyetsizliği tepkileri de beraberinde getirdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.