İlçeler Haber Girişi : 05 Nisan 2016 13:29

Mehmetçikle öğrencilerin ağlatan buluşması

Mehmetçikle öğrencilerin ağlatan buluşması
Erzurum'un Tortum ilçesinde Mehmetçiklerle kardeş olan Musa Gündeş Ortaokulu öğrencilerinin buluşması sırasında bazı öğrenciler gözyaşlarını tutamadı.
Erzurumajans-Erzurum'un Tortum ilçesinde Mehmetçiklerle kardeş olan Musa Gündeş Ortaokulu öğrencilerinin buluşması sırasında bazı öğrenciler gözyaşlarını tutamadı.

Tortum ilçesinin Şenyurt beldesinde bulunan Musa Gündeş Ortaokulu 7'nci sınıf öğrencileri, bir süre önce mektup arkadaşı olan Derekapı Jandarma Karakolunda görevli Mehmetçiklerle tanışmaya gitti. Abla, abi, kardeş buluşmasında bazı öğrenciler, ağladı. Öğrencilerin gözyaşlarını silen Mehmetçikler, çocukların karşısında ağlamamak için kendilerini zor tuttu.

Ardından İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çelik'in talimatı ile İlçe Jandarma,  Karakol Komutanları ile Çocuk ve Kadın Kısımında görevli kadın astsubaylar Musa Gündeş Ortaokuluna gitti. Albay Mustafa Çelik'in öğretmenlere gönderdiği çiçeği veren komutanlar, öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.