Siyaset Haber Girişi : 07 Ekim 2014 17:08

MEP Genel Başkanı Karslı: Bu ülkeyi yıktırmayacağız

MEP Genel Başkanı Karslı: Bu ülkeyi yıktırmayacağız
Merkez Parti Genel Başkanı Prof.Dr. Abdurrahim Karslı "50 AKP olsa, 500 de PKK olsa, yine de bu ülkeyi yıkamaz, yıktırmayacağız" dedi.
Erzurumajans-Parti Genel Merkezi'ndeki bayramlaşmada konuşan ve partililere hitap eden Karslı ilk bayramda patiyi kurduklarını, ikinci bayramda teşkilatı tamamladıklarını, üçüncü bayramda ise iktidar olacaklarını belirterek "İktidar olmak için elimde deliller var. Ben hukukçuyum, belgesiz konuşmam. Toplumun bize açık teveccühü var.Bizim halkımız her türlü zoru kolay kılar, önümüzü açar. Bize inanıyorlar. Biz de onları mahçup etmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Merkez Parti'nin içte ve dışta hukuka sahip çıkacağını iddia eden Abdurrahim Karslı "Hürriyeti önce kendimize tatbik edeceğiz, sonra komşularımızın hukukuna, hürriyetine saygılı olacağız. Teröre taviz vermeyeceğiz. Biz bugünkü iktidara PKK'yı şımartmayın dedik. İşte görüyorsunuz her yer ateş içerisinde Paralel yapı diye şikayet ettiler, paralel yapının PKK olduğu ortaya çıktı. Her yeri kan gölüne çevirdiler. Bu hükümet içte ve dışta terörle beraber çalıştı. İslam'da esir düşmüş insana dokunmak yok. Boğaz kesmek kabul edilemez. Bu ne müslümanlık ne de insanlıktır. Bizim hükümetimiz bunlara taviz vermiş ve birlikte hareket etmiştir" dedi.

Ülkenin Merkez Parti ile şaha kalkacağını da bilerten Karslı "Kimse merak etmesin. 50 AKP, 500 PKK olsa bile bu ülkeyi yıkamayacaklar. Biz buna izin vermeyiz. Şimdilerde seçimi öne almak istiyorlar. Merak etmesinler biz ona da hazırız" dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.