Siyaset Haber Girişi : 03 Ekim 2016 16:34

MHP Erzurum İl Başkanı Karataş, Pasinler'de ziyaretlerde bulundu

MHP Erzurum İl Başkanı Karataş, Pasinler'de ziyaretlerde bulundu
İstişare toplantısının ilkini Pasinler'den başlatan Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, esnafı ziyaret edip, sıkıntılarını dinledi.
Erzurumajans-İstişare toplantısının ilkini Pasinler'den başlatan Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, esnafı ziyaret edip, sıkıntılarını dinledi.

Esnaf ziyaretinin ardından Başkan Naim Karataş, parti yönetimi ve ilçe başkanları istişare programına katıldı. İlçe teşkilatı ve meclis üyelerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Karataş, "Burada, toplanmamızın amacı iktidara doğru azimle, kararlılıkla gece gündüz çalışmak. Vatandaşlarımızın sıkıntısı yerinde dinlemek, dertlerine çözüm aramak ve bütün teşkilatın ve aziz milletimizin gözlerindeki umudu, sevgiyi ve iktidar olma yoluna giden hasret dolu bekleyişi bitirmektir. Kararlılığımız bizim zaferimiz olacak. Bu toplantılar bununla sınırlı kalmayacak. 16 ilçemizi ziyaret ederek bu toplantılarımızın devamını getireceğiz. Aynı sevgimizi, aynı gülümsememizi, oralarda da vereceğiz biz burada sanki yarın seçim varmış gibi çalışacağız. Pasinler'de esnaf ziyaretimizi gerçekleştirdik, vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinleyip not aldık. Tabii ki burada Milliyetçi Hareket Partisi'ne öyle bir sevgi, alaka, ilgi ve ağırlık var ki bu ağırlığı omzumuzda seve seve taşıyacağımızı belirtmek isterim." dedi.

MHP'yi iktidara taşıyacaklarını kaydeden Karataş, "Herkes MHP'nin iktidar olmasını 4 gözle bekliyor ve istiyor. Bize oy versin vermesin bu halk bizim. Biz çare olacağız ilgileneceğiz. İnşallah bu dönem MHP'yi iktidar edeceğiz. Sayın Devlet beyi başbakan yapacağız. Bu sözü vatandaştan aldık. Partimizin emektarları sizde duydunuz, gördünüz; tabi biz bunu burada bırakmayacağız, çalışacağız. Erzurum ilimizde de çalışacağız. Merkez ilçelerimiz ve bütün ilçelerimizde de çalışacağız. Gitmediğimiz köy, gitmediğimiz mahalle, gitmediğimiz esnaf kalmayacak. Pasinler'de bir belediye alacağız. Burası zaferin başlangıcı olacak. Buradaki sıkıntı; göç ve işsizlik. Bunlar iktidar oluşumuzda hepsi çözüme kavuşacak" diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, FETÖ'den dolayı haksız yere mağdur olanların yanında olduklarını da sözlerine ekledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.