Siyaset Haber Girişi : 21 Mayıs 2012 19:15

MHP Heyetinden ETSO'ya ziyaret

MHP Heyetinden ETSO'ya ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk başkanlığındaki bir heyet, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’i ziyaret etti.
Erzurum Ajans-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk başkanlığındaki bir heyet, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’i ziyaret etti.
Milletvekili Oktay Öztürk’ün yanı sıra, İl Başkanı Zekai Kaya ve partinin il yöneticilerinin yer aldığı MHP heyeti, Başkan Yücelik’le Erzurum ve ülke gündemine ilişkin konularda görüş alış verişinde bulundu. Yeni anayasanın hazırlanma aşamasında MHP’nin görüşlerinden ve çalışmalarından söz eden Milletvekili Öztürk, bu konuda kamuoyuyla paylaşımda bulunduklarını dile getirdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ETSO
Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ise, sivil anayasayla ilgili çalışmaları yakından takip ettiklerini ve Erzurum’daki sivil toplum kuruluşları olarak bu önemli konuya her türlü katkıyı verdiklerini söyledi. Ziyarette, Erzurum’da son günlerde kamuoyunu meşgul eden ve inşaat sektörünü durma noktasına getiren yapı denetim firmalarına verilen cezalara da değinen Başkan Yücelik, konunun çözüme kavuşturulması için bütün siyasilerin ve ilgili bürokratların desteğine ihtiyaç duyduklarını belirtti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mökkem dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    MHP yaşıyormu ya.