Siyaset Haber Girişi : 03 Ekim 2015 14:42

MHP Milletvekili adayı Hızarcı TKDK'yı ziyaret etti

MHP Milletvekili adayı Hızarcı TKDK'yı ziyaret etti
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili adayı Doç. Dr. Seyfullah Hızarcı, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nu ziyaret etti.
Erzurumajans-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili adayı Doç. Dr. Seyfullah Hızarcı, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nu ziyaret etti.

Hızarcı bugün Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu TKDK'yı ziyaret ederek bölgenin ekonomik durumuyla ilgili bilgi aldı.

Hızarcı Erzurumlu yetiştiricilere desteğin önemimine vurgularken gecmişte Erzurum'un bölgenın lokomotifi görevini üstlenmiş ama ne yazık ki yanlış politika ve destekte sınır ve kotalar yüzünden çifçi ve esnafımız borç batağına düşmüştür dedi.

İ
ktisadi ve tarımda çok ciddi çalışmaları olduğunu söyleyen Hızarcı eğer partimize fırsat verilirse Doğu Anadolu'nun lokomotifi Erzurum'un olması için var gücüyle çalışacaklarını söylerekek 1 Kasım'da MHP için oy istedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.