Bölge Haber Girişi : 15 Ağustos 2010 00:30

MHP ve DP'li başkanlar istifa ett!..

MHP ve DP'li başkanlar istifa ett!..
Tortum ilçesi Pehlivanlı Beldesi'nin MHP'li Belediye Başkanı ile Köprüköy'ün DP'li Yağan Belde Belediye Başkanı partilerinden istifa ederek AKP'ye geçti.
Erzurum Ajans-Erzurum'un Tortum ilçesi Pehlivanlı MHP Belediye Başkanı ile Köprüköy'ün DP'li Yağan Belde Belediye Başkanı referandumda 'hayır'cı ve 'boykot'çu safta yer almamak için partilerinden istifa ederek, AK Parti'ye katıldı.
 
Referandum öncesinde partilerinin genel merkezleri ile görüş ayrılığına düşen belediye başkanlarının partilerinden istifaları devam ediyor. Pehlivanlı Belediyesi'nin MHP'li Başkanı Yunus Keskin, partisinden istifa etti. Keskin, referandumda CHP ve BDP ile aynı safta olmamak için AK Parti saflarına geçtiğini söyledi.
 
Keskin, 12 Eylül'de ülkücülerin işkenceden geçtiğini ve bu nedenle darbe anayasasının değiştirilmesine 'evet' demek için partisinden ayrıldığını belirterek,"Milletin iradesine ipotek koyanlarla, bölücülerle aynı safta olmamak için ve referandumda 'evet' oyu kullanmak için MHP'den ayrıldım." dedi.
 
Köprüköy Yağan Belde Belediyesi'nin Demokrat Parti'li Belediye Başkanı Ezaleddin Karaduman da parti genel başkanı ile referandum konusunda aynı görüşü paylaşmadığı ve darbeci zihniyete karşı olduğu için AK Parti'ye geçtiğini dile getirdi. Karaduman, 12 Eylül günü yapılacak olan referandumda da milletin aydınlık geleceği için 'evet' oyu kullanacağını sözlerine ekledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.