Spor Haber Girişi : 14 Kasım 2012 02:30

MHP'den, spor için KIlıç gibi sorular

MHP'den, spor için KIlıç gibi sorular
MHP Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’, Erzurum'a olan yaklaşımından dolayı soru önergesi vereceğini açıkladı
Erzurumajans-Kayağın en prestijli organizasyonlarından biri olarak kabul edilen Kuzey Kombine Dünya Kupası ve Avrupa Kıtası Kayak Şampiyonası’nın‘parasızlık’ yüzünden iptal edilmesi muhalefet partilerini de harekete geçirdi.

MHP Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, yarış iptaliyle ilgili olarak Spor Bakanı Suat Kılıç’a soru önergesi vereceğini açıkladı. Öztürk, “Erzurum’un elinden adeta gasp edilen bu organizasyonun sorumlularının kim olduğunun açığa çıkması için MHP olarak üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

Bakan Kılıç’ın görev süresi içerisinde Erzurum’a tek bir kez bile gelmemesi ve son şampiyona iptalinin, “Spor Bakanı’nın Erzurum’a açık bir tavrı” olarak kamuoyunda yorumlandığına dikkat çeken MHP Milletvekili Öztürk, soru önergesinde, “Erzurum’a alınmış bir tavrınız var mıdır?” sorusunu da yöneltmeye hazırlanıyor. Oktay Öztürk’ün önümüzdeki günlerde TBMM Başkanlığı’na Bakan Kılıç’ın yanıltmaması istemiyle vereceği önergeye nasıl bir cevap geleceği ise şimdiden  merak ediliyor. (Palandöken Gazetesi)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • SADULLAH 01 Ocak 1970 02:00

    SORU ÖNERGESİNİ VER DE BAĞIRIP ÇAĞIRIP OLAYI KAPATACAKLAR. AKP`LİLERİN GENEL YAPISI OLDU, KENDİ GİBİ DÜŞÜNMEYENİ BAĞIRARAK SUSTURMAK. OKTAY ÖZTÜRK SORU ÖNERGESİ VERİR, BAKAN, BAŞBAKAN SİNİRLENİR İNKAR EDER VE OLAY KAPANIR.