Erzurum Haber Girişi : 23 Nisan 2012 16:30

MHP'den ağaçlandırmaya destek

MHP'den ağaçlandırmaya destek
Milliyetçi Hareket Partisi Aziziye ilçe teşkilatı tarafından Ağören köyünde bulunan Alparslan Türkeş koruluğunda düzenlenen törende 100 adet çam fidesi dikildi.
Erzurum Ajans-Milliyetçi Hareket Partisi Aziziye ilçe teşkilatı tarafından Ağören köyünde bulunan Alparslan Türkeş koruluğunda düzenlenen törende 100 adet çam fidesi dikildi.
Alparslan Türkeş koruluğunda Milliyetçi Hareket Partisi Aziziye ilçe teşkilatının organize ettiği fidan dikim törenine MHP il başkanı Zekai Kaya, Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdullah Kırmacı, İl Yöneticileri, Milliyetçi Hareket Partisi Aziziye İlçe Başkanı Dursun Savaş ve ilçe yönetimi katıldılar.
Törende kısa bir konuşma yapan İlçe başkanı Dursun Savaş, “Ağaç dikip yeni ormanlar oluşmasına katkıda bulunabilmek için Ağören köyü Alparslan Türkeş koruluğunu ağaçlandırmaya devam ediyoruz.” dedi
Törende bir açıklama İl Başkanı Zekai Kaya ise “Üzerinde yaşadığımız dünyamız için ağaçların çok büyük önemi vardır. Ağaçlar toprağın verimliliğini sağlamakla beraber toprak kaymalarını, erozyonları, kuraklık ve çölleşme gibi felaketlerinde önleyicisidir. Kısaca ağaçlar doğanın dengesidir. Bu faaliyetlerinden dolayı Aziziye ilçe Başkanımızı ve Yönetim Kurulu üyelerini kutluyorum.” Dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.