Siyaset Haber Girişi : 08 Mart 2014 17:39

MHP'li bayanlar Aziziye'de bir araya geldi

MHP'li bayanlar Aziziye'de bir araya geldi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aziziye Belediye Başkan Adayı Ahmet Murat Resuloğlu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Aziziyeli bayanları bir araya getirdi.
Erzurumajans-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aziziye Belediye Başkan Adayı Ahmet Murat Resuloğlu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Aziziyeli bayanları bir araya getirdi.

Aziziye Kadınlar Seçim İrtibat bürosunda toplanan bayanlar kuran ve ilahi okuyup gül dağıtımı gerçekleştirdi. Günün önemi için konuşma yapan Belediye Meclis Üyesi Adayı Zeynep Kırbaşoğlu, "Dünya'da seçme ve seçilme hakkı ilk defa Türk kadınına verilmiştir. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün kadına bu kadar önem vermesine rağmen maalesef şuan da ülkemizde kadına o kadar önem verilmiyor.

Gün geçtikçe kadınlarımıza şiddet daha da artmaktadır. Özellikle son yıllarda eşleri tarafından öldürülen kadın sayımız çok fazla artmaktadır. Bu cinayeti işleyen eşlere de verilen cezalarda yeterli olmadığı için erkekler bundan daha çok cesaret almaktadır. Ayrıca bugün biz Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz ama ne yazık ki şuanda belki küçük bir gelin gelinliğini giymiş düğününü bekliyor. Halbu ki bu çocuklarımız okutulup topluma yararlı birer insan olarak yetiştirilmeli. Tüm bu dileklerimizin gerçekleşmesi dileğiyle tüm bayanlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.