Bölge Haber Girişi : 03 Nisan 2013 12:58

Milletvekili Özbek gençlere jest yaptı

Milletvekili Özbek gençlere jest yaptı
Milletvekili Özbek gençlerle Erzurum Havalimanı'nda yaptığı sohbette bir takım nasihatlerde bulundu. Özbek, "Öncelikle hedefiniz okumak olmalı. Esnaf olabiliriz, milletvekili olabiliriz, kurum amiri olabiliriz, bakan olabiliriz.
Erzurumajans-Gençlik ve Spor Bakanlığının 'yüz gülen yüz projesi' kapsamında Konya'ya 3 günlük program dahilinde geziye giden gençleri dönüşte Milletvekili Bünyamin Özbek, AK Parti Bayburt Merkez İlçe Başkanı Mustafa Daştan ve il yönetim kurulu üyeleri Erzurum Havalimanı'nda karşılandılar.

Milletvekili Özbek gençlerle Erzurum Havalimanı'nda yaptığı sohbette bir takım nasihatlerde bulundu. Özbek, "Öncelikle hedefiniz okumak olmalı. Esnaf olabiliriz, milletvekili olabiliriz, kurum amiri olabiliriz, bakan olabiliriz. Hayatımızda ne yaparsak yapalım eğitim ve öğretimin temeli okumaktan geçiyor. Ben sizlerle gurur duyuyorum. Çünkü siz geleceğin teminatısınız. Bugünkü gençlik olarak çok şanslı bir gençliksiniz. Bugün Bayburt'umuzu temsilen 50 bayan 50 erkek genç yüz olarak önce karayolu sonra havayoluyla Türkiye'yi geziyorsunuz. Sizlere okul hayatınızda başarılar diliyorum." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.