Siyaset Haber Girişi : 22 Mayıs 2012 12:05

Milletvekili Yılmaz'dan 3 aylar mesajı

Milletvekili Yılmaz'dan 3 aylar mesajı
AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz yayınladığı mesaj ile “Bugün itibariyle mübarek Üç Aylar ile şereflenmiş bulunmaktayız” dedi.
Erzurum Ajans-AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz yayınladığı mesaj ile “Bugün itibariyle mübarek Üç Aylar ile şereflenmiş bulunmaktayız” dedi.
Yılmaz mesajında; Üç Ayların Allah’ın rahmetinin müminlere bol bol ikram edildiği, mağfiretinin, lütuf ve kereminin üzerimize sağanak sağanak yağdığı zaman dilimleri olduğunu söyledi.
Adnan Yılmaz mesajında şunları kaydetti: “İman, insanın iç âleminden başlayıp hayatının her alanını aydınlatan derin bir duygudur. İman, bu dünyada faniliğin farkında olmayı telkin ederken, bu derin hakikati zaman zaman göz ardı eden insanı Allah’a bağlayan ve ona hayatın hakikatini kavratan bir güçtür. Namaz, oruç, zekât, hac, dua ve Allah’ı anma gibi ibadetler ise bu gücün sonucudur. Giderek yalnızlaşan, maddi imkânı artmasına rağmen ruhi yönelişlerini yitiren günümüz insanına silkelenme ve bir diriliş fırsatıdır. Dinî hayatımıza olumlu anlamda yeni bir heyecan, canlılık ve ivme kazandıracak olan mübarek Üç Aylar ve kandil geceleri, Yüce Mevla’mıza, ailemize, çocuklarımıza, vatanımıza, milletimize ve tüm insanlığa karşı görev ve sorumluluklarımızın olduğunun bir kez daha farkına varmamıza ve hatırlamamıza, yanlış ve kusurlarımızdan dönmemize vesile olmaktadır. Bu yüce duyguları idrak edeceğimiz Üç Aylar münasebetiyle sizlerin gönül dünyasına müspet katkılar da bulunmak amacıyla tüm camilerimizde irşat hizmetlerine daha da önem verilecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle; Allâhü Teâlâ'dan, Receb-i Şerif ile Şaban-ı Şerifi tüm İslam alemi için mübarek kılmasını ve bizlere Ramazan-ı Şerife ulaşmayı nasip etmesini, alem-i İslam’ın huzur ve mutluluğuna, insanlığın barış ve saadetine vesile olmasını niyaz ederim.”
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.