Bölge Haber Girişi : 01 Mart 2011 14:54

Milli futbolcuları köfte zehirledi!..

Milli futbolcuları köfte zehirledi!..
Sporcuların arasında Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in oğlu Erdoğan'ın da olduğu bildirildi.

Erzuruk Ajans-Sporcuların arasında  Beşiktaş  Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in oğlu Erdoğan'ın da olduğu bildirildi.

Erzurum'da kampa giren 18 Yaş Altı Milli Buz Hokeyi Takımı sporcuları, yedikleri yemekten zehirlendi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in oğlu Erdoğan'ın da alarında bulunduğu buz hokeyciler, hastanedeki tedavilerinin ardından emniyet çocuk şubede ifade verdi.

Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek olan 33 kişilik 18 Yaş Altı Genç Milli Buz Hokeyi aday kadrosu, 26 Şubat'ta Erzurum kampını başlattı. Antrenmanlarını Palandöken İlçesi'ndeki 2 binlik buz hokeyi salonunda yapan sporcular, geceleri de tarihi Kiremitliktepe'de yaptırılan Kayakla Atlama Kuleleri'nin yanındaki otelde kalmaya başladı. Milli Takım sporcularınından bazıları bugün sabah mide bulantısı ve baş dönmesi şikayetleri ile uyandı. Aynı şikayetleri bulunan 13 sporcu Bölge Eğitim ve Araştırma Hastenesi acil servisine götürüldü. Burada müdahale edilen sporculardan 12'si ayakta tedavi edilirken, durumu ağır olan bir sporcuya serum takıldı. Sporcuların arasında Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in oğlu Erdoğan'ın da olduğu bildirildi.

AKŞAM KÖFTE YEMİŞLER

Sağlık durumları iyi olan sporcular otobüsle Emniyet Müdürlüğü yanındaki Çocuk Şube Müdürlüğüne getirilerek ifadeleri alındı. Şubeden sırayla çıkan çocuklar kapıda bekleyen otobüse bindi. Bir gün önce akşam yemeğinde köfte yediklerini belirten sporcular, "Dün akşam yediğimiz köfteden zehirlendik. Şikayetçi olmadık. Zehirlenme olayından sonra Palan Otel'e taşındık" dedi.

Kampın 12 Mart gününe kadar devam edeceğini belirten yöneticiler, olayın basit olduğunu belirterek açıklama yapmak istemedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.