Bölge Haber Girişi : 08 Haziran 2011 21:01

Milli görüş Türkiye'ye klavuzluk yapacak!..

Milli görüş Türkiye'ye klavuzluk yapacak!..
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Erzurum'da vatandaşlara seslendi. Miting öncesinde Erzurum'da ilk kez bir parti mitingine motoparaşüt gösterisiyle vatandaşlar davet edildi.

Erzurum Ajans-Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Erzurum'da vatandaşlara seslendi. Miting öncesinde Erzurum'da ilk kez bir parti mitingine motoparaşüt gösterisiyle vatandaşlar davet edildi.

İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitinge dakikalar kala motoparaşütle gösteri yapıldı. Motoparaşütçü, miting alanı üzerinde dönerek vatandaşları mitinge davet etti. Kars'tan karayoluyla Erzurum'a gelen SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, daha sonra halka hitap etti.

Seçimlere iki partinin gireceğini iddia eden Kamalak, "AK Parti'ye, MHP, CHP'ye oy veren kardeşlerimize söylüyorum; önümüzdeki seçimlere 15 parti değil, gerçekte sadece 2 parti girmektedir. Bu partilerden biri, Milli Görüş'ün tek partisi Saadet Partisi'dir. Ötekiler ise diğeridir. Niçin bu seçimlere iki parti giriyor diyoruz? Çünkü Milli Görüş dışındaki bütün partiler batıcıdır. Hepsi AB'den yanadır. Buna hayır diyen başka bir parti var mı? Milli Görüş'ün tek partisi olan SP ise, AB'ye hayır diyor, İslamBirliği'ni kurmamız lazım diyor. Daha önce başka partilere oy veren vatandaşlarımız, AB'den yana mısınız, yoksa İslam Birliğinden mi yansınız" dedi.

Milli Görüş'ün 40 yıllık süre içinde milleti hiç aldatmadığını ifade eden Kamalak, "Sizlere bir kelime olsa bile yalan söylemedik. Sizlerden almış olduğumuz oyları birer dua olarak kabul ettik, o istikamette hareket ettik. Önümüze çeşitli engeller konuldu ama o engellere aldırış etmedik. Size verdiğimiz taahhütlerden asla feragat etmedik. Size verdiğimiz sözleri yerine getirebilmek için önümüzde çıktılar. Bu yolda parti verdik, tam 4 defa parti verdik. Dünya çapında lider verdik. Başbakan verdik,bakanlar verdik,milletvekilleri verdik. Sizlere verdiğimiz sözlerden asla taviz vermedik. Değerli kardeşlerimiz, bundan sonra da size verdiğimiz taahhütlerden asla taviz vermeyeceğimize bir kez daha söz veriyoruz. Eğer Milli Görüş'ün önü kesilmesiydi, emin olun Türkiye; Almanya'dan, Fransa'dan da, İngiltere'den de çok daha ileri olurdu. Yazık ki yolumuzu kestiler. Aslında milletin yolunu sizlerin yolunu kestiler. Geri dönüp baktığımızda Milli Görüş'ün ne kadar doğru olduğu ortaya çıkmıştır" diye konuştu.

Konuşmasının son bölümünde Saadet Partisi'nin projeleri hakkında bilgi veren Kamalak, büyük Türkiye'nin kurulması için Saadet Partisi'nin iktidara gelmesi gerektiğini söyledi.

 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.