Spor Haber Girişi : 20 Kasım 2012 15:45

Milliler Erzurum'da kampa girdi

Milliler Erzurum'da kampa girdi
Curling Bayan ve Erkek A Milli takımının Milli Piyango Curling Arena’da gerçekleştirdiği kamp başladı.
Erzurumajans-Curling Bayan ve Erkek A Milli takımının Milli Piyango Curling Arena’da gerçekleştirdiği kamp başladı.

12 Kasım’da start alan Kamp hafta sonu tamamlanacak. Antrenör Fatih Ağduman yönetiminde gerçekleştirilen Curling Milli takımının hazırlık kampına 5 bayan beş te erkek sporcu olmak üzere 10 Milli Curlingçi katıldı. Günde çift antrenmanla İsveç’te yapılacak olan B Klasman maçlarına hazırlanan milliler kendilerine güveniyor.
30 Eylül'de Erzurum’da başlayan ve 12 Ekim'de sona eren Avrupa Karışık Takımlar Curling Şampiyonası ile Avrupa C Grubu Curling Şampiyonası'nda başarılı olan bayan ve erkek takımımız şimdi İsveç’te yapılacak olan B Klasman maçlarına bileniyor. Aralık ayında gerçekleşecek olan B Klasman maçlarına Türkiye Erkekler ve bayanlarda iddialı bir şekilde hazırlanıyor.

Milli curlingçilerin çalışmalarından bir hayli memnun kalan Antrenör Fatih Ağduman, “İsveç’te güçlü rakipler ile mücadele edeceğiz, ama bizde kendimize güveniyoruz. Hedefimiz B Klasmanında da başarılı olmak, Türkiye’ye iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorum” dedi.

Milli Curlingçiler de İsveç yolculuğu öncesinde spor severlere başarı sözü verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.