Bölge Haber Girişi : 07 Mart 2011 16:38

Minik atletler proje için ter döktü!..

Minik atletler proje için ter döktü!..
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Atletizm İl Temsilciliği Atletizm Proje Yarışları düzenledi. Atletizm Federasyonu Faaliyet Programı içerisinde yer alan Atletizm Geliştirme Proje Yarışları hafta sonunda Erzurum'da yapıldı

ErzurumAjans-Erzurumlu minik atletler Atletizm Proje Yarışlarında başaralı olmak için koştu. İl Temsilcisi Palabıyık, “Katılım bizi mutlu etti” dedi.

 

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Atletizm İl Temsilciliği Atletizm Proje Yarışları düzenledi. Atletizm Federasyonu Faaliyet Programı içerisinde yer alan Atletizm Geliştirme Proje Yarışları hafta sonunda Erzurum’da yapıldı. Tartan Pistin yanındaki koşu parkurunda yapılan müsabakalarda 1999-200 ve 1997-1998 doğumlu kız ve erkek öğrenciler yarıştı. İl Temsilcisi Zeyit Palabıyık nezaretinde yapılan yarışlarda çok sayıda hakem görev yaparken, 300’e yakın minik atlet başarılı olmak için yarışlarda ter döktü. Yarışlarda ilk altıya giren öğrenciler 16 Martta Artvin’de ve 26 Martta Trabzon’da yapılacak olan yarışlara katılmaya hak kazandı.

 
1999-200 doğumlu bayanlarda Songül Kanar birinci olurken, Dilara Çavuş ikinci, Yağmur Aydınlı üçüncü oldu. Erkeklerde ise Abdulkadir Çelik birinci olurken, İsmail Acar ikinciliği, Hamit Boran üçüncülüğü elde etti. 1997-1998 doğumlu bayanlarda Dilara Kaplan birinciliği kazanırken, Latife Güneş ikinci, Aybüke Büyükpolat üçüncü oldu.

 
Erkeklerde ise Halil Acar birinci olurken, Adem Bayram ikinciliği kazandı. Cabir Aydın ise üçüncü sırada yer aldı. İlk altıya giren minik atletlere madalya verildi. Atletimiz İl Temsilcisi Zeyit Palabıyık, “Federasyonumuzun faaliyet programında olan atletizmi geliştirme projesi kapsamında bir yarış yaptık. Seçmelerde başarılı olan sporcularımız önce 16 Martta Artvin’de, ardından 26 Martta Trabzon’da koşacaklar. Bu yarışlar sonunda altı kişiden oluşan ekipte dört kişi takım oluşturacak ve 20 Nisan’da Ankara’da yapılacak olan final yarışlarında koşacaklar” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.