Erzurum Haber Girişi : 29 Kasım 2013 12:11

MNG birinci etabı bitirecek

MNG birinci etabı bitirecek
Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin taşınmasının ardından MNG Holding, MNG Residence ve MNG Mall'ın yapımı tüm hızıyla sürerken, MNG bloklarını etap etap bitirme kararı aldı.
Erzurumajans-Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin taşınmasının ardından MNG Holding, MNG Residence ve MNG Mall'ın yapımı tüm hızıyla sürerken, MNG bloklarını etap etap bitirme kararı aldı.

MNG Holding imzası ile yükselen MNG Residence projesi büyük ilgi görmeye başlarken, MNG Yönetimi aldığı yeni bir kararla yaptığı blokları etap etap bitirecek. 68 bin metrekare alan üzerinde inşaat çalışmalarını sürdüren MNG Holding ilk etapta birinci bloku bitirerek, müşterilerine teslim edecek. 2014 yılının Aralık ayında birinci bloku teslim etmeye hazırlanan MNG, satışlarınıda hızlı bir şekilde sürdürüyor. Birinci blokta çok az sayıda daire kaldığını ifade eden MNG yetkilileri, "1. Blokta bulunan 3+1 ve 4+1 dairelerinin büyük kısmı satıldı. Elimizde çok az sayıda daire kaldı. 1. Blokta bulunan 138 daireyi 2014 yılının aralık ayında teslim edeceğiz" dediler.
1.Blokun tesliminden sonra, 2. Blokun satışlarına başlayacaklarını ifade denen MNG yetkilileri, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdüler:

"Yatırımlarımızın tamamı aksaksız bir şekilde devam edecek. Sadece konut alanlarında bulunan 3 bloğumuzu, etaplara ayırdık. Bunların yapımlarını da yıllara böldük. İlk etapta 1. Bloğumuzu bitireceğiz. Daha sonraki yıllarda ise 2. Ve 3. Bloklarımızı bitirerek alıcılarına teslim edeceğiz".

MNG Holding tarafından inşaat alının karşısında kurulan örnek daireler Erzurumlular'ın akınına uğramaya devam ediyor. Birlerce Erzurumlunun ziyaret ettiği MNG Residence örnek daireleri göz kamaştırıyor. MNG Residence ilkleri içinde barındırmasıyla da dikkatleri çekiyor. Yüzlerce ayrıcalığın sunulduğu dev kompleksler ise göz kamaştırıyor.

İSTE MNG RESİDENCE AYRICALIKLARI;

Güvenlik kontrollü araç ve yaya girişi. Bayan sosyal tesis alanı. Her blok üstünde dört mevsim kullanılabilecek yüzme havuzu, Sauna, fitnes center,soyunma odaları, toplantı salonu, seyir ve güneşlenme terası, proje içinde 21 bin 300 metrekarelik bahçede açık hava dinlenme alanları ve süs bitki havuzları, 2 adet üstü kapalı çocuk oyun alanı çok amaçlı açık spor alanı, kapalı otopark ve misafir otoparkları, kapalı otopark giriş rampalarında kışın buzlanmaması için alttan ısıtma, 500 kişilik Edirne Selimiye mimarisinde cami, hasta sedyesi taşıyabilecek ölçülerde ve yangın anında itfaiye erişimi için kullanılabilecek yük asansörleri, 24 saat teknik ekip, Engelliler için rampalı blok girişleri, blok girişlerinde kameralı otomasyon sistemleri, uydu TV ve internet data sistemleri,

MNG MALL'DA HERŞEY VAR


MNG Holding MNG Residance'nin yanı sıra içinde ilkleri barındıran MNG Mall projesiyle de Erzurumlular'a hem alışveriş hem de eğlence imkanı sunuyor. MNG Mall'da her bütçeye ve her beğeniye hitap edecek yüzlerce marka farklı lezzetler ve eğlence aynı çatı altında buluşacak.

MNG Holding eğlence merkezi olarak da bir ilke Erzurum'a getiriyor. 7'den 70'e herkes için Roll House'da Bowling,salonu, Amerikan ve üç top bilardo masaları, masa tenisi, müzik stüdyosu, playstation cafe, gibi vatandaşların hoşça vakit geçireceği seçenekler olacak. Ayrıca 10 sinema salonuyla sinema keyfi MNG Mall sinema salonlarının konforuyla buluşacak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.