Ekonomi Haber Girişi : 29 Temmuz 2023 11:14

Motorine kallavi bir zam yolda!

Motorine kallavi bir zam yolda!
Akaryakıt fiyatlarındaki yükseliş devam ederken dün 1 lira 45 kuruş zam gelen motorine bir zam daha yolda. 1 Ağustos Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere motorinin litresinin 1 lira 7 kuruş artması bekleniyor. Böylece vatandaşların gözü yeni gelecek

Akaryakıt fiyatlarındaki yükseliş devam ederken dün 1 lira 45 kuruş zam gelen motorine bir zam daha yolda. 1 Ağustos Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere motorinin litresinin 1 lira 7 kuruş artması bekleniyor. Böylece vatandaşların gözü yeni gelecek zamma çevrildi.

 

 

Üst üste akaryakıta gelen zamlara bir yenisi daha ekleniyor. Geçtiğimiz hafta cuma günü motorine 1 lira 55 kuruş, salı günü benzine 2 lira, çarşamba günü ise oto gaza 24 kuruş zam gelmesinin ardından şimdi bir kez daha motorine zam gelmesi bekleniyor.

 

Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere motorinin litresinin 1 lira 7 kuruş artması bekleniyor. Zammın ardından motorinin fiyatı İstanbul'da 36 lira 47 kuruşa, Ankara'da 36 lira 96 kuruşa, İzmir'de ise 37 lira 13 kuruşa çıkacak. Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.