Eğitim Haber Girişi : 11 Temmuz 2012 13:15

MTTB kampı Erzurum'da başladı

MTTB kampı Erzurum'da başladı
Milli Türk Talebe Birliği(MTTB) 4’ncü istişare kampı Palandöken Kayak Merkezi’nde düzenlenen program ile başladı. 4 gün sürecek olan kampa toplam 40 il ve 3 ülkeden teşkilat temsilcileri katılıyor.
Erzurum Ajans-Milli Türk Talebe Birliği(MTTB) 4’ncü istişare kampı Palandöken Kayak Merkezi’nde düzenlenen program ile başladı. 4 gün sürecek olan kampa toplam 40 il ve 3 ülkeden teşkilat temsilcileri katılıyor.
Kampta; İstanbul, Ankara, Erzurum, Bolu, Edirne, Kocaeli, Sakarya, Gaziantep, Adıyaman, Kahramanmaraş, Tekirdağ, Yalova, Bilecik, Kırıkkale, Afyonkarahisar, Konya, Kayseri, Karaman, Aksaray, Çorum, Isparta, Antalya, Malatya, Şanlıurfa, Hatay, Adana, Bartın, İzmir, Sivas, Trabzon, Rize, Samsun, Kars, Nevşehir, Elazığ ve Aydın’dan MTTB temsilcileri ile Bosna-Hersek, Bulgaristan ve Avusturya MTTB teşkilat temsilcileri katılıyor.
Palandöken Kayak Merkezi’nde düzenlenen açılış programına Yakutiye Kaymakamı Yüksel Çelik, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Tavlaşoğlu, Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Fahrettin Korkmaz ve MTTB Başkanı İsmail Emrah Karayel katıldı.
Milli Türk Talebe Birliği her yıl Temmuz ayında düzenlediği istişare kampının 4’ncüsünü Erzurum’da gerçekleştirdiğini söyleyen MTTB Başkanı Karayel, Milli Türk Talebe Birliğinin sadece öğrencilerden oluşan ve öğrencilerin sorunlarını dinleyip çözüm üretmeye çalışan bir kurum özelliği taşıdığını belirtti.
Karayel, “Başbakanımız ve birçok siyasetçi üniversite yıllarında Milli Türk Talebe Birliği üyesiydi. MTTB’li her şeyden önce bir fedaidir, bir yazardır, bir hatiptir, bir siyasetçidir, akademisyendir, yöneticidir, akademisyendir, yöneticidir, sanatçıdır, bilim adamıdır. Kısacası; benim olmadığım yerde hiç kimse yoktur, bilincinde olan Necip Fazıl’ın bahsettiği kişidir” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.