Erzurum Haber Girişi : 17 Nisan 2024 13:07

Muhammed Cevdet Orhan döneminde 'gık' demeyen alacaklılar kapıya dayandı!

Muhammed Cevdet Orhan döneminde 'gık' demeyen alacaklılar kapıya dayandı!
Erzurum'da 20 yıl boyunca AK Parti tarafından yönetilen Aziziye ilçesi, Yeniden Refah Partili Emrullah Akpunar'ın belediye başkanlığını kazanmasıyla AK Parti ve de Mehmet Sekmen tarafından adeta cezalandırılıyor. İşte detaylar.
Muhammed Cevdet Orhan döneminde 'gık' demeyen alacaklılar kapıya dayandı!

İŞ VE GÜÇ BİRLİĞİ VURGUSU YAPTI AMA…

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in seçimler öncesinde hedef aldığı isimlerden biri olan Yeniden Refah Partili Emrullah Akpunar, başkan seçilmesinin ardından bugün ilk Meclis toplantısını gerçekleştirdi.

 

İhtisas komisyon üyelerinin seçildiği ilk toplantıda ‘iş ve güç birliği’ vurgusunda bulunan Akpunar’ı zor günler bekliyor. Çünkü Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in seçim öncesinde yaptığı, “Büyükşehir Belediye desteği olmadan Aziziye’ye gelecek kişi çivi çakabilir mi? Çivi çakamaz” açıklaması adeta vücut buldu.

 

Eski Başkan Muhammed Cevdet Orhan’ın yaklaşık 350 milyon lira borç ile bıraktığı belediyenin kapısını alacaklılar aşındırmaya başladı. Alacaklıların başında ise AK Parti İl Başkan Yardımcısı olan iş insanı İdris Akdemir yer aldı. 

 

Konuyu sosyal medya hesaplarından gündeme getiren Erzurum Ajans’tan gazeteci Onur Sağsöz, “AK Parti ve de Mehmet Sekmen izledikleri bu politikayla Emrullah Akpunar’ı değil, Aziziye halkını cezalandırıyor, mağdur ediyor” dedi. İşte Onur Sağsöz’ün o paylaşımı.

 

 

MEHMET SEKMEN'İN "ÇİVİ ÇAKAMAZ" AÇIKLAMASI İÇİN TIKLAYIN