İlçeler Haber Girişi : 15 Şubat 2012 14:06

Muhtarlar derneğinde yeni dönem

Muhtarlar derneğinde yeni dönem
Türkiye Muhtarlar Derneği Oltu Şubesi 9. Genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.
Erzurum Ajans-Türkiye Muhtarlar Derneği Oltu Şubesi 9. Genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.
Kaymakamlık Toplum Merkezi Salonu’nda yapılan genel kurul sonrası Ballıca Köyü Muhtarı Nuh Bektaş, Muhtarlar Derneği Oltu Şubesi’nin yeni başkanı oldu.
Dernek üyesi köy ve mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleştirilen genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Divan başkanlığını Selahattin Zengin, yardımcılığını Ahmet Yiğit ve katip üyeliğini ise Şahattin Sözen’in üstlendiği genel kurulda Dernek Başkanı Fikrettin Delice görev süresi olan 2009-2012 yılları arasında gerçekleştirmiş oldukları faaliyetler ve gelir-gider bilançosunu üyelerin ibrasına sundu.
Bu arada dernek üyesi köy ve mahalle muhtarlarının yoğun ilgi gösterdiği genel kurula İl Genel Meclisi üyesi Ömer Öztürk’te katıldı.
Daha sonra geçilen seçimlerde oy kullanan 66 üyeden 34’ünün oyunu alan Ballıca Köyü Muhtarı Nuh Bektaş Türkiye Muhtarlar Derneği Oltu Şubesi’nin yeni başkanı oldu.
Başabaş giden seçimde bir oy geçersiz olurken Fikrettin Delice ise 31 oyda kaldı.
H
alefini tebrik eden Delice, Bektaş’a başarılar dilerken genel kurula iştirak eden tüm muhtarlara teşekkür etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.