Muhteşem Kapanış...

BB Erzurumspor mücadeleye son haftalardaki baskılı futbol alışkanlığıyla, yine önde basarak ve rakibin topla oynamasına müsaade etmeyerek başladı...

İlk yarının tamamına yakını Mavi Beyazlı ekibin üstünlüğü ile geçsede final paslarındaki hatalar sonucu ilk yarı golsüz tamamlandı. 

Karşılaşmanın ikinci kırk beş dakikasına da yoğun baskıyla başlayan Dadaşlar, Erhan ve Gökhan'ın yoğun çabasıyla oluşan pozisyonda Burhan'la golü buldu.

Bu arada Gökhan demişken; Gerek girdiği pozisyonlar gerekse arkadaşlarına hazırladığı pozisyonlar itibariyle son haftaların en etkili Gökhan'ını gördük diyebiliriz.

Golün ardından BB Erzurumspor hücum felsefesinden ödün vermeyerek oyunu rakip yarı alanına yıkarak tempoyu düşürmeye çalıştı. 

Mehmet hocanın gelişiyle birlikte oyun anlamında en büyük değişim bu olmuştu. Skor ne olursa olsun Oyunu kendi yarı sahasında kabul etmeyen, bloklar arası mesafeyi kısa tutan ve sürekli futbol oynamaya çalışan bir BB Erzurumspor izlemek mümkün... 

Hamza'nın son dakika da ki mükemmel golü mavi beyazlı ekip adına ligin en kritik gollerinden birisi oldu diyebiliriz.

BB Erzurumspor Mehmet Altıparmak geldikten sonra ligin en pozitif futbol oynayan 3 takımından birisi... Yapılacak takviyelerle birlikte ikinci yarıda çok farklı bir yerde görebiliriz... 

Aldığım bilgiler sezonun ikinci yarısı için  çok kaliteli isimlerle görüşmeler yapılıyor. Eğer bu isimler gelirse herkesin herkesi yenebildiği bu ligde herşeyi görmek mümkün... 

Mehmet hocanın gelişiyle nelerin değiştiği ve devre arası yapılması gerekenleri hafta içerisinde özel bir yazıyla kaleme alacağız. 

Şimdi bir gerçek varki; Bu kadroyla böyle bir başarı gerçekten takdire şayan... Çünkü sezon başı mühendisliği olmayan bir kadro var. 

Herşeye rağmen Şampiyonluklar başarılar derken 2017 yılına yakışan bir muhteşem. bir kapanış oldu... 

2018 de devamı gelmesi dileğiyle....
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.