Erzurum Haber Girişi : 16 Şubat 2012 11:09

Mumcu esnafı temizlikten şikayetçi oldu

Mumcu esnafı temizlikten şikayetçi oldu
Erzurum'un Yakutiye ilçesinde Mumcu Caddesi esnafı, belediyenin kar ve çöp temizliği yapmamasından şikayetçi oldu.
Erzurum Ajans-Erzurum'un Yakutiye ilçesinde Mumcu Caddesi esnafı, belediyenin kar ve çöp temizliği yapmamasından şikayetçi oldu. Çarşı esnafı iş yerlerinin önündeki kar temizliğini kendilerinin yaptığını da dile getirdi.

Temizlenmeyen kar birikintileri ve çöp yığınlarından rahatsızlık duyan çarşı esnafı Belediye Başkanı Ali Korkut'tan konuyla ilgilenmesini istedi.

Mumcu semtindeki kaldırımların kar ve buz temizliğini kendilerinin yaptığını ve temizlik işçilerini göremediklerini iddia eden esnaflar, "Belediyeyi Mumcu'da görememenin üzüntüsünü yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

E
snaf adına açıklama yapan Rıfat Serdar, ilgisizlikten yakındı. Mumcu Caddesi'nde çöplerin zamanında alınmamasından, kar ve buz temizliğinin yapılmadığını savunan Serdar, "Belediye işçilerini, başkanlarını semtimizde hiç görmedik. İş yerlerimizin önünde biriken karları ve oluşan buz kütlelerini keserle, baltayla kırıp temizledik. Bugüne kadar kar temizlik ekiplerini de çöp ekiplerini de görememenin üzüntü ve şaşkınlığını yaşıyoruz." diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.