Erzurum Haber Girişi : 01 Temmuz 2023 13:46

Murat Balkuş 23 yıl sonra sahne aldı, hasret sona erdi

Murat Balkuş 23 yıl sonra sahne aldı, hasret sona erdi
Erzurumlu tiyatro sanatçısı Murat Balkuş, 23 yılın ardından 'Ciğerim' adlı tek kişilik oyunu ile Erzurum'da sevenleriyle buluştu. Uzun aradan sonra hemşerileriyle buluşan Balkuş, sahne performansıyla ayakta alkışlandı.

Erzurumlu tiyatro sanatçısı Murat Balkuş, 23 yılın ardından “Ciğerim” adlı tek kişilik oyunu ile Erzurum’da sevenleriyle buluştu. Uzun aradan sonra hemşerileriyle buluşan Balkuş, sahne performansıyla ayakta alkışlandı.

 

 

Erzurumlu tiyatro sanatçısı Murat Balkuş, 23 yılın ardından tek kişilik oyunu “Ciğerim” ile Erzurum’da sevenleriyle buluştu.

 

 

İbrahim Erkal Dadaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelenen “Ciğerim”  isimli tek kişilik oyun, Erzurumlular tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Zaman zaman duygulu anların yaşandığı oyuna sadece Erzurumlular değil İstanbul ve çevre illerden gelen izleyicilerde büyük ilgi gösterdi.  23 yılın ardından sahnede performans sergileyen Balkuş, dakikalarca ayakta alkışlandı.

 

 

Murat Balkuş’a, sahnede sanatçı Şahin Sarıgül ve saz arkadaşları eşlik ederken sahne dekor, tasarım koordinatörlüğünü Taner Yıldız,  yönetmen asistanlığını ise Hamiz Cizoğlu görüntü yönetmenliğini Abdullah Er üstlendi.Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.