Spor Haber Girişi : 09 Kasım 2012 11:15

Narman spor Curling takımı iddialı

Narman spor Curling takımı iddialı
Türkiye Curling 1. liginde mücadele eden Narman spor bay ve bayan Curling takımı uzun bir çalışma maratonunun ardından müsab.akaları beklemeye başladı.
Erzurum Ajans-Türkiye Curling 1. liginde mücadele eden Narman spor bay ve bayan Curling takımı uzun bir çalışma maratonunun ardından müsab.akaları beklemeye başladı.
Narmanspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yavuz, 2011-2012 sezonu Türkiye Curling birinci lig maçları sonunda başarılı performansından dolayı bu yılda Türkiye Curling birinci liginde mücadelesini sürdürmeye devam edeceğini belirterek, “Bayan takımımız geçen 2011 2012 sezonunda yapılan maçlar sonucunda çeyrek finale kalarak bizi gururlandırmıştır. Hem bayan hem de erkek takımımıza yapmış olduğumuz transferlerden sonra Türkiye Curling liginde iyi bir derecede bitirmemize inanmaktayız. Sporcularımız öz verili ve sıkı bir idman programı alarak kendilerini lig maçlarına hazır duruma gelmişlerdir” dedi.

Yavuz, daha sonra şunları kaydetti; “Hedefimiz hem erkeklerde hem de bayanlarda Türkiye curling ligini iyi bir derecede bitirmektir. Amacımız Narman Spor kulübünü Türkiye Curling liglerinde önümüzdeki yıllarda bir marka haline getirmektir. Kasım ayı içerisinde başlayacak olan müsabakalara tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz. Kısa zaman zarfında yapılan idman programlarına zamanında katılım sağlayan başta sporcularımıza teknik hocamız Ahmet Çelebi ve takımlardan sorumlu arkadaşımız Erdal Karahan’a, Erzurum Gençlik ve Spor il Müdürlüğü personeline teşekür ediyoruz.”
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.