İlçeler Haber Girişi : 29 Aralık 2011 10:27

Narman YİBO başarıya koşuyor

Narman YİBO başarıya koşuyor
Narman Şehit Astsubay Soner Özübek Yatılı İlköğretim bölge Okulu öğrencileri Erzurum Gençlik ve spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen il genelinde okullar arası atletizm yarışmalarına 11 öğrenci ile takım olarak katıldı.
Erzurum Ajans-Narman Şehit Astsubay Soner Özübek Yatılı İlköğretim bölge Okulu öğrencileri Erzurum Gençlik ve spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen il genelinde okullar arası atletizm yarışmalarına 11 öğrenci ile takım olarak katıldı. Yapılan yarışlarda Sümeyye Albayrak 1200 metre küçük kızlar da birinci oldu.

Erzurum da yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrenciler Küçük kızlarda Sümeyye Albayrak (11) 1200 metre koşusunda, Ayşenur Çiftçi (12) yıldız kızlarda 2000 metre koşuda üçüncü, genç kızlarda 3000 metre koşularda ise Filiz Arslan üçüncü olarak derece aldılar.

Dereceye giren öğrenciler okul müdürü Yılmaz Giray ve beden eğitimi öğretmeni Lisan Yıldırım Akad ile birlikte İlçe kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy’u makamında ziyaret ettiler.

İlçe kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy öğrencilerin başarısının kendisini duygulandırdığını belirterek “ Erzurum da dereceye giren ve kupa almaya hak kazanan pırıl pırıl öğrencilerimiz bize madalyalar getirdiler bu senede bizleri mahcup etmediler Narman’ımızın ismini başarıyla hatırlattılar ne kadar çok çalışılırsa o kadar başarılı olunur ağaç yaş iken eğilir misali çocuklarımıza gerekli değerleri veriyoruz asıl iş bu başarılı öğrencilerimizi yetiştiren öğretmen ve okul idarecilerimizde öğrencilerin motive olmaları çok önemli bu konuda öğretmenlerimize çok iş düşüyor böyle bir başarıda emeği geçen beden eğitimi hocamıza ve okul müdürüne teşekkür ediyorum” dedi.

Beden Eğitimi öğretmeni Lisan Akad ise “Öncelikle ilçe Kaymakamımıza İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve okul müdürümüze bizlere vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizde bu desteklerin farkındalar geçen yılda elimizden gelen her şeyi yaptık. Erzurum ilini Türkiye grupların da temsil ettik bu yıl tekrar öğrencilerimizle birinci olmak için çaba sarf ettik. Sağolsun çocuklar çok çalıştılar bana güvendiler normalde haftanın üç günü çalışma varken biz her gün çalıştık ben öğrencilerimle gurur duyuyorum.” Dedi.

S
ümeyye Aalbayrak da 1200 metre koşarak birinci olduğunu belirterek, “Çok heyecanlıydım kendimi karlara atıyordum öğretmenimizin verdiği emekler aklıma gelerek daha fazla koşmaya başladım ve birinci oldum. Başarılı olmak için çok çalışmak gerekiyor. Öğretmenimize okul müdürümüze ve maddi ve manevi olarak bizlere destek veren İlçe kaymakamımıza teşekkür ediyorum” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.