İlçeler Haber Girişi : 17 Eylül 2012 16:00

Narman'da ilköğretim haftası kutlaması

Narman'da ilköğretim haftası kutlaması
Erzurum’un Narman İlçesi’nde 2012-2013 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle 18 Mart İlköğretim Okulu’nda tören düzenlendi.
Erzurum Ajans-Erzurum’un Narman İlçesi’nde 2012-2013 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle 18 Mart İlköğretim Okulu’nda tören düzenlendi.

İlköğretim haftası kutlama törenine İlçe kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy ve eşi Hacer Atasoy, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Süleyman Türkmen, İlçe Emniyet Amiri İskender Güray Keskin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferşat Yalçınkaya daire amirleri ve okul öğrencileri katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından 18 Mart İlköğretim okulu öğrencileri tarafından andımız ve şiirler okundu.

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferşat Yalçınkaya, “2012 -2013 Eğitim öğretim yılı ilçemiz için başarılarla dolu bir eğitim yılı olacak. Tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından okula yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerine üst sınıf öğrencileri tarafından hoş geldin çiçekleri verildi.
Törende Gümüşhane Fen lisesini kazanan Şekerli İlköğretim Okulu 8’inci sınıf öğrencisi Fatih Candan’a başarısından dolayı İlçe Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy tarafından laptop hediye edildi. İlçe Kaymakamı Atasoy, ‘Başarının yolu çok okumak ve çok çalışmaktan geçiyor. Bu kardeşimiz çok çalıştı ve emeğinin karşılığını aldı sizlerde çok çalışarak başarıyı elde edebilirsiniz. Başarılı olan öğrencilere laptop hediye edeceğim o yüzden günde en az 3 saat ders çalışın” diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.