İlçeler Haber Girişi : 27 Şubat 2012 16:53

Narman'da vergi haftası etkinlikleri

Narman'da vergi haftası etkinlikleri
Vergi Haftası dolayısıyla Erzurum’un Narman İlçesi'nde de bir dizi etkinlik düzenlendi.
Erzurum Ajans-Vergi Haftası dolayısıyla Erzurum’un Narman İlçesi'nde de bir dizi etkinlik düzenlendi.
27 Şubat 4 Mart tarihleri arasında ülke genelinde kutlanan vergi haftası Narman İlçe mal Müdürlüğü’nce de çeşitli etkinlikler kutlanmaya başlandı. Vergi haftasının ilk gününde Mal Müdürü Arife Çamurcu ve personeli İlçe Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoyu makamında ziyaret ettiler. İlçe Kaymakamına çiçek takdim eden Mal Müdürü Arife Çamurcu ve personel daha sonra vergi haftası kapsamında neler yapılacağı hakkında bilgi verdiler. Kaymakam Atasoy, “ Vergi haftanızı kutluyorum ilçede sizlerle çalışmaktan memnunum kurumlar içerisinde maliyeciler özellikle verilen işleri başarıyla yerine getiriyorsunuz buda beni memnun ediyor özellikle gelen işlerde imza atarken tereddüt etmeden imza atabiliyorum çünkü mevzuat dışına çıkmadan işinizi yapıyorsunuz buda benim size olan güvenimi arttırıyor” dedi.
Etkinlikler kapsamında daha sonra ilçe Mal Müdürü Arife Çamurcu tarafından Vergi dairesi personeline başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.