İlçeler Haber Girişi : 27 Ekim 2012 12:30

Narman'da 'yetimlerle buluşma haftası'

Narman'da 'yetimlerle buluşma haftası'
Erzurum'un Narman İlçesi'nde 2010 yılında kurulan Kur'an Kardeşliği Derneği 20-26 Ekim tarihlerini 'Yetimlerle Buluşma Haftası' olarak ilan etti.
Erzurum Ajans-Erzurum'un Narman İlçesi'nde 2010 yılında kurulan Kur'an Kardeşliği Derneği 20-26 Ekim tarihlerini 'Yetimlerle Buluşma Haftası' olarak ilan etti.

Bölgede bulunan ihtiyaç sahiplerinin her türlü sıkıntılarıyla ilgilenmeye çalışan dernek mensupları bu kez de bu tip yardımların insanlar tarafından sürekli hale getirilmesi için programlar düzenleyeceklerini ve insanların birlik olup dünyada hiçbir ihtiyaç sahibinin o konuda sıkıntısı kalmayana dek çalışacaklarının devam edeceklerini belirttiler.

Kur'an Kardeşliği Derneği Başkanı Mustafa Altunok, yaptığı açıklamada, “İslam'a ve insanlığa her türlü konuda fayda sağlamak için farklı çalışmalar başlattık Yetimlerle buluşma haftasının ilk gününde program düzenleyerek insanları davet ettik” dedi.

Dernek yöneticilerinden Özgür Özkul ise “Dernek olarak toplam 130 yetim çocuğu giydirdik ve 50 öğrencinin de okul ihtiyaçlarını karşıladık. Maddi ve manevi desteklerini derneğimizden esirgemeyen tüm hayırseverlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.