Spor Haber Girişi : 24 Nisan 2013 18:06

Narmanspor Curling takımları maç saatini bekliyor

Narmanspor Curling takımları maç saatini bekliyor
Narmanspor Curling bay ve bayan takımları 26-27-28 Nisan 2013 tarihlerinde Erzurum'da yapılacak olan maçları beklemeye başladı.
Erzurumajans-Narmanspor Curling bay ve bayan takımları 26-27-28 Nisan 2013 tarihlerinde Erzurum'da yapılacak olan maçları beklemeye başladı.

Kulüp Başkanı Hüseyin Yavuz, "Bayan Buz Hokeyi takımımızın yapmış olduğu maçlarda bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımızın aynı şekilde nisan ayının 26-27-28'inde yapılacak olan curling maçlarında da aynı yoğun ilgi göstermelerini ve tüm seyircilerimizi maçlarımıza beklemekteyiz." dedi.

Hem bay hem de bayanlar Türkiye Curling 1. Liginde iddialı durumda olduklarını ifade eden Kulüp Başkanı Hüseyin Yavuz, "Bu hafta yapacağımız maçlarda iyi sonuçlar aldığımız takdirde finallere kesin kalacağımıza inanmaktayız. Bu yolda bize en büyük desteği veren seyircilerimizi curling arena salonunda görmek istiyoruz. Ayrıca Mayıs ayının 2 ile 6'sı arasında Ankara'da yapılacak olan bayanlar Buz hokeyi 1. Ligi final maçlarında takımımıza destek vermek ve onları yalnız bırakmamak için tüm spor severleri maçlarımızda görmek istiyoruz." diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.