Spor Haber Girişi : 27 Kasım 2011 17:09

Narmanspor play off`a doğru ilerliyor

Narmanspor play off`a doğru ilerliyor
Curling Ligi`nde mücadele eden Narmanspor bayan takımı, İstanbul Teknik Üniversitesi takımını 13-4, Kocaeli Şirintepe`yi de 14-6`yla yenmeyi başardı.
Erzurum Ajans-Curling Ligi`nde mücadele eden Narmanspor bayan takımı, İstanbul Teknik Üniversitesi takımını 13-4, Kocaeli Şirintepe`yi de 14-6`yla yenmeyi başardı.
Curling Arena`da gerçekleştirilen karşılaşmaları eşi Hacer Atasoy ile birlikte takip eden Narman İlçe Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, karşılaşmaların ardından Narmanspor bayan curling takımını tebrik etti.
Kaymakam Atasoy, Curling spor branşında Narman`ın isminin geçmesinin kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Atasoy, “Narman`ın böyle güzel ve yeni bir spor branşında isminin geçmesi ve Curling Ligi`nde mücadele eden tek ilçe takımı olması bizleri gururlandırdı" dedi.
Narmanspor Kulübü Başkanı Hüseyin Yavuz da kısa bir süre içerisinde kurulan takımlarının daha da başarılı olacağını kaydetti.

Yavuz, kendilerine destek verenlere de teşekkür ederek, "Narmanspor`un her zaman yanında olan bizlerin Curling Ligi`nde oynamasına en büyük katkı sağlayan, maddi ve manevi desteklerini bizlerden esirgemeyen Sayın Burhanettin Eser`e, yardımlarını bizlerden esirgemeyen İlçe Kaymakamı Atasoy, eşi ve Belediye Başkanımız Ahmet Yücel İşleyen`e teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.