Spor Haber Girişi : 11 Haziran 2012 16:00

Nike halısaha futbol turnuvası sona erdi

Nike halısaha futbol turnuvası sona erdi
Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü ile Futbol Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğini yaptığı Nike Halı Saha Futbol Turnuvası Bölge Birinciliği maçları sona erdi.
Erzurum Ajans-Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü ile Futbol Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğini yaptığı Nike Halı Saha Futbol Turnuvası Bölge Birinciliği maçları sona erdi. Artvin, Kars, Erzurum, Trabzon, Gümüşhane, Rize ve Arahan olmak üzere yedi ilin katıldığı Nike Halı Saha Bölge Şampiyonası Çimsa Halı Saha Tesislerinde oynandı. Turnuvanın finalinde Trabzon ile İle karşı karşıya geldi. Nefesleri kesen maçın normal süresi 3-3 berabere bitti.

ŞAMPİYONU PENALTILAR BELİRLEDİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın da izlediği final maçının normal süresi 3-3’lük beraberlikte sonuçlanınca şampiyonu seri penaltı atışları belirledi. Penaltılarda rakibine 8-7’lik üstünlük sağlayan Rize şampiyon oldu. Rize ekibi büyük bir sevinç yaşadı. Dereceye giren takımların madalyaları ve kupaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar tarafından verildi. Çintimar, “Turnuvaya katılan bütün takımların yöneticilerini, antrenörlerini ve futbolcularını kutluyorum. Şampiyon olan Rize’ye de bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Maçların sportmence bitmesi ise bizim için en büyük övünç kaynağı olmuştur” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.