İlçeler Haber Girişi : 19 Mart 2012 18:30

NMY'nda DGS ve KPSS semineri

NMY'nda DGS ve KPSS semineri
Narman Meslek Yüksek Okulu İnşaat Teknoloji kulübünün düzenlemiş olduğu seminerde öğrencilere DGS ve KPSS sınavları hakkında bilgilendirme yapıldı.
Erzurum Ajans-Narman Meslek Yüksek Okulu İnşaat Teknoloji kulübünün düzenlemiş olduğu seminerde öğrencilere DGS ve KPSS sınavları hakkında bilgilendirme yapıldı.
Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen seminer saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Konferansa konuşmacı olarak katılan Yavuz Yaşa, DGS ve KPSS sınavının meslek yüksek okulu öğrencilerinin düzenli ve sistemli çalışmasıyla çok rahat bir şekilde iyi sonuçlar alabileceği bir sınav olduğunu belirtti.
Konuşmasının ardından öğrencilerden sorularını cevaplandıran Yaşa, öğrencilere nasihatlerde bulunurken başından geçen bazı öğrencilerin sınav tecrübelerini öğrencilere örnek olması amacıyla paylaştı.
İnşaat Teknolojisi Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Ali Öz ise konuşmasında “Kulüp olarak düzenlemiş olduğumuz seminere katkılarından dolayı Körfez dershaneleri ve bizi kırmayıp çok değerli vaktini ayıran Yavuz Yaşa hocamıza teşekkür ediyorum” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.