İlçeler Haber Girişi : 27 Mart 2013 13:55

NMYO öğrencilerine ücretsiz DGS kursu

NMYO öğrencilerine ücretsiz DGS kursu
Narman Meslek Yüksekokulda okuyan ikinci sınıf öğrencilerinin tümünün isteği üzerine Yüksekokul Müdürü Doç.Dr.Ercan Çelik tarafından dikey geçiş sınavı ile ilgili olarak Matematik alanında ücretsiz olarak öğrencilere ders veriliyor.
Erzurumajans-Narman Meslek Yüksekokulda okuyan ikinci sınıf öğrencilerinin tümünün isteği üzerine Yüksekokul Müdürü Doç.Dr.Ercan Çelik tarafından dikey geçiş sınavı ile ilgili olarak Matematik alanında ücretsiz olarak öğrencilere ders veriliyor.

Ders saatleri dışında 17:00-19:00 saatleri arasında düzenlenen Matematik kursuna öğrencilerin yoğun ilgisinin olduğunu belirten Doç.Dr.Ercan Çelik, "Yüksek okulumuzda eğitim gören öğrencilerimizden dikey geçiş sınavı için kurs düzenlenmesi istendi matematikçi olmam nedeniyle bizde bunu kabul ettik. Öğrencilerimizin başarısı için bu kursu dönem sonuna kadar devam ettireceğiz inşallah öğrencilerimiz dikey geçiş sınavında istedikleri yere yerleşeceklerdir ilk etapta 90 öğrenci ile başladık ileriki günlerde öğrenci sayımız artması durumunda iki sınıf halinde devam edeceğiz" dedi.

Dikey Geçiş Sınavı için okul yönetimine müracaat eden Gıda bölümü ikinci sınıf öğrencilerinden Ümran Keleş ise "Bizim burada imkanlarımız kısıtlı olduğu için Okul Müdürümüzden rica ettik kendiside matematikçi olduğu için bizleri kırmayarak ücretsiz kur vermeyi kabul etti arkadaşlarımın da desteğiyle kursumuz başladı okul Müdürümüz ders saatleri dışında bize matematik dersleri veriyor buda bizler için çok faydalı oluyor inşallah dikey geçiş sınavında istediğimiz yere geleceğiz hocamıza bileri kırmayarak ders verdiği için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.