Eğitim Haber Girişi : 08 Nisan 2012 11:27

NMYO'da İSO eğitimi

NMYO'da İSO eğitimi
Narman Meslek Yüksek Okulunda (NMYO) öğrenci ve öğretim görevlilerine yönelik Ortadoğu Patent Ofisi tarafından İSO 22000 ve İSO 9001 eğitimi semineri verildi.
Erzurum Ajans-Narman Meslek Yüksek Okulunda (NMYO) öğrenci ve öğretim görevlilerine yönelik Ortadoğu Patent Ofisi tarafından İSO 22000 ve İSO 9001 eğitimi semineri verildi. 
NMYO Müdürlüğü tarafından organize edilen seminere merkezi Erzurum?da bulunan Ortadoğu Patent Ofisi görevlilerinden İSO eğitmeni Fatih Turan, tarafından slayt eşliğinde eğitim verildi. NMYO Konferans salonunda yapılan eğitim seminerine öğrencilerin büyük bir bölümünün katıldığını söyleyen Müdür Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Murat Cengiz, öğrencilerimizin mezun olduktan sonra atılacakları iş hayatlarında bu eğitimlerin önemli olduğunu belirtti.
NMYO'da verilen İSO 22000 ve İSO 9001 eğitim seminerine öğrenciler, Müdür yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Murat Cengiz, Öğretim Görevlisi Yeşim Cengiz ve okutman Hüseyin Boz nezaretinde katıldılar.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.