Spor Haber Girişi : 16 Temmuz 2012 13:15

Nurcan Güngör Avrupa ikincisi oldu

Nurcan Güngör Avrupa ikincisi oldu
Erzurum Türk Telekomsporlu Nurcan Yılmaz 63 kiloda Boğaz İçi Avrupa Kupasında ikinci olarak gümüş madalya aldı.
Erzurum Ajans-Erzurum Türk Telekomsporlu Nurcan Yılmaz 63 kiloda Boğaz İçi Avrupa Kupasında ikinci olarak gümüş madalya aldı.
Antrenör Yalman Karagülle’nin öğrencisi Nurcan Yılmaz yine kürsüye çıkmayı başardı. 14-15 Temmuz 2012 tarihlerinde 28 ülkeden 350 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Uluslararası Boğaz İçi Judo Avrupa Kupası müsabakaları sona erdi. Erzurum Türk Telekomspor’un yıldız judocusu Nurcan Yılmaz yine klasını konuşturdu ve Avrupa ikincisi oldu. 63 kiloda Türkiye’yi temsil eden Erzurum Telekomsporlu Nurcan Yılmaz ilk turu bay olarak geçti. İkinci turda Rus rakibini yenen Nurcan Yılmaz, üçüncü turunda İtalyan rakibini devirdi. Erzurumlu Milli judocu Nurcan Yılmaz, yarı finalde Milli takımdan da arkadaşı olan Büşra Katipoğlu’nu yenerek adını finale yazdırdı. Finalde Hollandalı rakibine mağlup olan Nurcan Yılmaz, Uluslararası Boğaz İçi Judo Avrupa Kupası’nda ikinci olarak gümüş madalya kazandı.

İĞNE İLE MAÇA ÇIKTI

Türk Telekomspor’unda Judo Antrenörü olan Yalman Karagülle, Nurcan Yılmaz’ın kolundan sakatlandığı için iğne yaptırarak final maçına çıktığını belirterek, “Nurcan iğne ile maça çıktı, şayet kolundan sakatlığı olmasaydı, madalyanın rengi altın olurdu. Ama yinede Nurcan Avrupa Kupası’nda ikinci olarak gümüş madalya aldı ve göğsümüzü kabarttı. Kendisini kutluyorum” dedi. Karagülle, Türk Telekomspor yönetimine de kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Karagülle, “İnanıyorum ki, bu destekler sürdüğü müddetçe Nurcan Avrupa’nın da zirvesine çıkacaktır” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.