Erzurum Haber Girişi : 16 Ocak 2014 18:00

ODTÜ heyetinden AÜ'ye ziyaret

ODTÜ heyetinden AÜ'ye ziyaret
Atatürk Üniversitesi'ne gelen ODTÜ Girişimcilik Merkezi Müdürü Doç. Dr. Adil Oran beraberinde ATA Teknokent Genel Müdürü Prof.Dr. Recep Sadeler ile birlikte Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Çomaklı'yı makamında ziyaret ettiler.
Erzurumajans-ATA Teknokent Teknoloji Transfer Ofisi (ATA TTO) ve TÜBİTAK işbirliği ile gerçekleştirilen "2238-Üniversite Girişimcilik ve Yenilikçilik Yarışması" ve "1512-TÜBİTAK Girişimcilik Aşamalı Destek Programları"na yönelik bilgilendirme yapmak üzere Atatürk Üniversitesi'ne gelen ODTÜ Girişimcilik Merkezi Müdürü Doç. Dr. Adil Oran beraberinde ATA Teknokent Genel Müdürü Prof.Dr. Recep Sadeler ile birlikte Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Çomaklı'yı makamında ziyaret ettiler.

Samimi bir ortamda geçen ziyaret de, girişimciliğin önemi ve Türkiye'deki durumu değerlendirildi. Bu konuda ciddi adımlar atan üniversitenin gelecekteki alternatif stratejileri hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.