Erzurum Haber Girişi : 04 Eylül 2014 00:30

Öğrenci akını başladı esnafın yüzü güldü

Öğrenci akını başladı esnafın yüzü güldü
Atatürk Üniversitesi ile Erzurum Teknik Üniversiteleri'nde 2014-2015 eğitim ve öğretimin yılı öncesi kayıt için Erzurum'a gelen öğrenciler büyük bir yoğunluğun yaşanmasına neden oldu.
Erzurumajans-Cem Bakırcı'nın haberi-Erzurum Atatürk Üniversitesi ile Erzurum Teknik Üniversiteleri'nde 2014-2015 eğitim ve öğretimin yılı öncesi kayıt için Erzurum'a gelen öğrenciler büyük bir yoğunluğun yaşanmasına neden oldu.  Erzurum'a ilk defa gelen öğrenci ve öğrenci velilerine Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen tarafından hazırlatan tanıtım broşürleri dağıtılırken, Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Rasim Fırat ise, öğrencinin Erzurum esnafına önemli katkı sağladığını vurguladı.

ÖĞENCİLERİN MAĞDUR OLMAMASI İÇİN TEK ve ÇİFT KART SATIŞI

Şehir dışından gelen öğrencilere danışmanlık hizmeti veren Büyükşehir Belediyesi ayrıca broşür ve rehberlerle öğrencilere destek oluyor. Büyükşehir Belediyesi Yetkilileri gelen öğrencileri otobüslere yönlendiriyor. Ayrıca broşürlerde Erzurum'un tarihi ve turistlik yerleri tanıtılıyor.

BAŞKAN FIRAT, "ERZURUM EKONOMİSİNE KATKISI BÜYÜK"

Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Rasim Fırat ise, öğrencinin Erzurum esnafına önemli katkı sağladığını vurguladı. Başkan Fırat," Bir şehri kalkındıran en önemli etken iyi işleyen bir üniversitedir. Üniversiteler şehirlerin kalkınmasına birçok yönden katkı sağlar, dahası lokomotif bir rol üstlenir. Bu nedenle öğrencinin Erzurum ekonomisine katkısı büyüktür. Yeni eğitim öğretim yılı Erzurum'a hayırlı olsun" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.