Eğitim Haber Girişi : 30 Ağustos 2012 11:00

Öğrenciler harçlara tepki mitingi yapacak

Öğrenciler harçlara tepki mitingi yapacak
Birinci öğretime giden öğrencilerin harçlarının kaldırılarak, ikinci öğretime giden öğrencilerin harçlarına kaldırılmamasına öğrenciler düzenleyeceklere mitinglerle tepki gösterecek.
Erzurum Ajans-Birinci öğretime giden öğrencilerin harçlarının kaldırılarak, ikinci öğretime giden öğrencilerin harçlarına kaldırılmamasına öğrenciler düzenleyeceklere mitinglerle tepki gösterecek.
Sosyal medya üzerinden binlerce ikinci öğretim öğrencisi attıkları paylaşımlarla ikinci öğretim harçlarının kaldırılmamasına tepki gösteriyor. Öğrenciler facebook ve twitter üzerinden attıkları binlerce mail ile 31 Ağustos 2012 tarihinde 18 ilde yapılacak olan mitingler için destek arıyor. Başta İstanbul olmak üzere, Ankara, Eskişehir, Adana, Mersin, İzmir, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Isparta, Konya, Diyarbakır, Erzurum, Antalya, Samsun, Çanakkale ve Afyon’da mitingler düzenlenecek. Öğrenciler sosyal medya üzerinden attıkları mesajlarda, “Parasız üniversite yalanına karşı Türkiye'nin her yerinde sokağa çıkıyoruz” diyerek düzenlenecek mitinglere öğrenci ve vatandaşları davet etti.
Ayrıca miting meydanlarında imzasız dövizler taşınacak. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.