Eğitim Haber Girişi : 10 Eylül 2014 11:49

Öğretmen atama kontenjanları her an açıklanabilir

Öğretmen atama kontenjanları her an açıklanabilir
Öğretmen Atama Kontenjanları Her An Açıklanabilir
Erzurumajans-Öğretmen Atama Kontenjanları Her An Açıklanabilir.. Bilindiği gibi binlerce öğretmenimizin atama için beklerken gözler TBMM'den çıkacak torba yasada yer alan 35 bin öğretmen atama kontenjanındaydı. Torba yasa dün gece meclisden çıktı. Milli Eğitim Bakanlığı kazandığı 35 Bin atamaya elinde yer alan 5 bin atama hakkınıda ekleyerek toplamda 40 bin öğretmen ataması yapacak. TBMM görüşmeleri nedeniyle geç kalınan öğretmen atamaları için şimdi gözler Çankaya daha sonrada Milli Eğitim Bakanlığına çevrilecek. Büyük bir titizlikle yoluna devam eden Milli Eğitim Baknlığı ise jet hızıyla başvuruları yapıp atamaları tamamlayacaktır.

Resmi gazetede yayınlanmasından sonra bu gece açıklanabilecek olan öğretmen atama kontenjanları nedeniyle öğretmenlerinmizin gözü kulağı bu gelişme için çevrilmiş durumda. Öğretmen atama kontenjanları açıklanır açıklanmaz bire bir olarak sitemiz mebpersonel.com adresinde bulabilecek başvurular alınırken gerekli desteği siz değerli okuyucularımıza sağlamaya çalışacağız. Öğretmen atamalarında en çok tercih edilen site olmanın vermiş olduğu bilinçle siz değerli okuyucularımızla aynı heyecanı yaşamaktayız. Böylece öğretmen atama kontenjanları açıklanğı an gün içerisinde sitemizde olacaktır.  Mebpersonel.Com
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.