Bölge Haber Girişi : 05 Nisan 2011 18:01

Okçular yine kupa ile döndü!..

Okçular yine kupa ile döndü!..
Erzurumlu okçular Antalya'dan Gümüş Kupa ile Erzurum'a döndü.

Erzurum Ajans-Erzurumlu okçular Antalya’dan Gümüş Kupa ile Erzurum’a döndü.

Okçuluk Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan, Antalya’da yapılan 2. Kahraman Bogatır İlkbahar Okları Okçuluk Şampiyonası’nda Erzurumlu okçular büyük bir başarı gösterdi.

01-03 Nisan 2011 tarihleri arasında yapılan şampiyonaya Antrenör Hikmet Dumanoğlu yönetiminde 12 sporcu katıldı. Başarılı atışlar gerçekleştiren Gençliksporlu okçular, takım halinde Türkiye ikincisi olarak gümüş kupayı müzesine getirmeyi başardı. Şampiyonada Doğan Hancı ise Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

Antrenör Hikmet Dumanoğlu, Antalya’da da iyi bir mücadele verdiklerini ve başarılı bir derece ile Erzurum’a döndüklerini belirterek, “Bize destek veren Eski İl Müdürümüz Fatih Çintimar ile şuan ki İl Müdür Vekilimiz Memduh Ceyhan’a teşekkür ediyoruz, bize verdikleri destekler ve sağladıkları imkanlarla başarılı olmamızı sağladılar. Sporcularımız da hiç bir zaman güvenleri boşa çıkarmadılar” dedi.

Antrenör Hikmet Dumanoğlu, ara vermeden diğer şampiyonalara hazırlanacaklarını belirterek, sporcularının çalışma temposundan bir hayli mutlu olduğunu söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.