Spor Haber Girişi : 06 Kasım 2012 18:15

Okul sporları toplantısı yapıldı

Okul sporları toplantısı yapıldı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda Okul Sporları Zirvesi yapıldı.
Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda Okul Sporları Zirvesi yapıldı. Spor Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen okullar arası spor müsabakaları programı kapsamında bu yıl Erzurum’da 21 spor branşında Okullar arası Spor Karşılaşmaları İl Birinciliği yapılacak. Okullar arası Spor Müsabakaları 12 Kasım 2012 tarihinde Lise Gençler Futbol İl Birinciliği maçları ise start alacak. Okullar arası Spor Karşılaşmalarının programı ile ilgili olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda yapılan zirveye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bülent Koruk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen, Okul Sporları İl Temsilcisi Alpaslan Topçu, GHSİM Spor İl Müdürlüğü Spor Servisi Okul Sporları Sorumlusu Turan Ağar ile Atletizm İl Temsilcisi Zeyit Palabıyık ve Sicil Lisans Şefi Ali Sarıbuğday ile beden eğitimi öğretmenleri katıldı.

TESİSLER SİZİN


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Okul Sporları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, iki yıldır okullararası spor karşılaşmalarını Spor Genel Müdürlüğü’ne bağlı Spor İl Müdürlükleri olarak kendilerinin yaptığını belirterek, Beden Eğitimi Öğretmenlerinden daha çok özveride bulunmasını ve öğrencileri spora yönlendirmelerini istedi. “Tesislerimizin kapıları size sonuna kadar açık, istediğiniz gibi çalışma yapabilirsiniz” diyen Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz daha fazla sporun içinde olmalı. Çocuklarımızı çağın vebası internetten uzak tutmak ve obizete olmamalarını sağlamak için Beden Eğitim Öğretmenlerimize ve antrenörlerimize büyük görevler düşüyor. Erzurum’da faal olarak spor yapan insan sayısını yüzde 25’lere taşımak için, elbirliği ile çalışmalıyız. Beden Eğitimi öğretmenlerimiz spor bilincini gençlere aşılamalı ve sporu gençlere sevdirmeli” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, bu sezon Erzurum’u okullar arası spor karşılaşmalarında temsil etmeye hak kazanarak gruplara gidecek olan takımlara özel forma yaptıracaklarını belirterek, tüm beden eğitimi öğretmenlerine de eşofman hediye etmeyi planladıklarını söyledi. Yapılan zirvede Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen, yarışma programları hakkında beden eğitimi öğretmenlerini bilgilendirdi. Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bülent Koruk da şimdiden spor karşılaşmalarına katılacak olan okullara başarılar dilerken, Milli Eğitim Müdürlüğü olarak daha çok öğrencinin spor yapması için üzerlerine düşen görevi yapacaklarını söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.