Siyaset Haber Girişi : 17 Şubat 2015 15:29

Olcay Beyoğlu'ndan Başkan Bulutlar'a ziyaret...

Olcay Beyoğlu'ndan Başkan Bulutlar'a ziyaret...
AK Parti Milletvekili aday adayı Eğitimci Olcay Beyoğlu Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutları ziyaret etti.
Erzurumajans-Ak Parti Milletvekili aday adayı Eğitimci Olcay Beyoğlu Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutları ziyaret etti.

Başkan Bulutlarla bir süre görüşen Beyoğlu, Bulutlar'dan destek istedi. Amacının Erzurum'a hizmet etmek olduğunu ifade eden Milletvekili aday adayı Olcay Beyoğlu, şu ana kadar Erzurum'da eğitim dalında şehre hizmet yolunda elinden gelen gayreti gösterdiğine inandığını söyledi.

Ak Parti iktidarının amacının halka hizmet olduğuna vurgu yapan Beyoğlu, "Ak kadrolar nerede varsa orada hizmet var, orada bir güzellik var" dedi.

Şehrin sorunlarına hakim olduğunu da ifade eden Beyoğlu, şunları söyledi: "Mesela Palandöken İlçemiz. Hizmet alan bir ilçe. Altyapı hizmetlerinden tutunuz, sosyal, kültürel, sportif faaliyetleri ziyadesiyle görmüş olursunuz. Siz Ak Partiden seçilmiş bir Belediye Başkanı olarak gecenizi gündüzünüze katarak nasıl ki halka hizmet ediyorsunuz, bizimde gayemiz Milletvekili seçilerek TBMM'ye gitmek ve Erzurum'un sorunlarına kafa yormaktır.

TBMM şehrin sorunlarının çözüm yeridir. Şehrin meselelerinin, şehirde yaşanan işsizliğin çözümü için çaba gösterilecek mekandır. Vatandaşın dertleriyle dertlenmenin adresidir."

Başkan Bulutlar'da yaptığı konuşmada, Olcay Beyoğlu'na çıktığı yolda başarılar diledi, hayırlı olsun dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.