İlçeler Haber Girişi : 01 Haziran 2016 12:40

Oltu'da 4 çocuklu kadının evi, ahırı ve samanlığı yandı

Oltu'da 4 çocuklu kadının evi, ahırı ve samanlığı yandı
Erzurum'un Oltu ilçesinde gece yarısı elektrik kontağından çıkan yangında Nurgül Yıldırım'a ait ev, ahır ve samanlık yandı.
Erzurumajans-Erzurum'un Oltu ilçesinde gece yarısı elektrik kontağından çıkan yangında Nurgül Yıldırım'a ait ev, ahır ve samanlık yandı. 4 çocuğuyla yaşayan Nurgül Yıldırım, gözyaşlarına boğuldu.

Obayayla Mahallesi'nde eşi bir süre önce hayatını kaybeden Nurgül Yıldırım'a (42) ait evde gece yarısı çıkan yangını komşular fark etti. Haber verilmesi üzerine kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekibi, yangına müdahale etti. Orman İşletme'nin de katkıları ile yangının çevredeki ev ve ahırlara sıçraması önlendi. Yangında Nurgül Yıldırım'a ait ev, ahır ve samanlık yandı. İtfaiye ekipleri ahırda mahsur kalan 25 büyükbaş hayvanı kurtarırken, 10 arı kovanında bulunan arılar dumandan telef oldu. Eşi bir süre önce hayatını kaybeden ve 4 çocuğuyla yaşadığı evi, ahırı ve samanlığı yanan Nurgül Yıldırım'ı yakınları teselli etmeye çalıştı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.