İlçeler Haber Girişi : 04 Eylül 2012 09:30

Oltu'da adli tatil sona erdi

Oltu'da adli tatil sona erdi
2012-2013 yılı Adli Yıl açılışı nedeniyle Oltu Adliyesi’nde bir tören düzenlendi.
Erzurum Ajans-2012-2013 yılı Adli Yıl açılışı nedeniyle Oltu Adliyesi’nde bir tören düzenlendi.
Adli Yıl Tatili’nin sona ermesinin ardından mesaiye başlayan Oltu Adliyesi personeli törende bir araya geldi. Adli Yıl Açılış Töreninde konuşan Oltu Cumhuriyet Başsavcısı Ümit Ocak, yeni bir sezona daha hızlı bir şekilde girmeye hazır olduklarını söyledi.
Başsavcı Ümit Ocak, konuşmasında “Yeni Adli Yıl da Oltu Adliyesi’ne taze kan anlamında yeni mesai arkadaşlarımız geldi. Kapanan Olur ve Narman ilçe Adliyelerinden de adliyemize takviye olarak yeni arkadaşlarımız katıldı.” diyerek personeline yönelik başarılarının devamı temennisinde bulundu.
Yeni gelen personeli ile birlikte yeni Adli sezona dinlenmiş ve hazır bir halde girmeye odaklandıklarını dile getiren Başsavcı Ocak, Oltu Adliye binasının fiziki olarak yetersizliğine de atıfta bulundu. Yeni adliye binasının yapımı için çalışmaların başladığını da dile getiren Başsavcı Ümit Ocak, “Yeni Adli Yıl hepimize hayırlı olsun.” dedi.
Bu arada Oltu Ağır Ceza Reisi Harun Sadıç ise “kazasız ve sorunsuz bir adli sezon” temennisinde bulundu.
Oltu Adliyesi Salonu’nda gerçekleştirilen Adli Açılış Töreninde; Oltu Adliyesinde görev yapan hâkim, savcı ve idari personel hazır bulundu. Açılışa katılanlara meyve suyu ve kuru pasta ikramında bulunuldu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.