Erzurum Haber Girişi : 06 Şubat 2013 13:26

Oltu'da karla mücadele seferberliği

Oltu'da karla mücadele seferberliği
Erzurum’un Oltu ilçesinde karla mücadele ekipleri, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle yolu ulaşıma kapanan köy yolları için seferber oldu.
Erzurumajans-Erzurum’un Oltu ilçesinde karla mücadele ekipleri, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle yolu ulaşıma kapanan köy yolları için seferber oldu.

Oltu Özel İdare Şefliği ekipleri, kar yağışı sonrası ulaşıma kapanan 45 köy yolunu 2 gün süren çalışmalar ile yeniden ulaşıma açtı. İki ekip halinde sürdürülen çalışmalar sonunda kapalı köy yolu kalmadığı bildirildi. Kış sezonu boyunca köy yollarının defalarca ulaşıma açıldığını belirten karla mücadele ekipleri, vatandaşların mağdur olmamaları için 24 saat aralıksız görev yaptıklarını belirterek, tipi nedeniyle açılan köy yollarının kısa sürede ulaşıma kapanabildiğini dile getirdiler. Cenaze ve hasta olması durumunda bu köylerin yollarının açılmasına öncelik verildiğini dile getiren ekipler, zor şartlarda karla mücadele çalışmalarını sürdürdüklerini kaydettiler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.