Spor Düzenleme Tarihi : 03 Kasım 2020 18:26 Haber Girişi : 03 Kasım 2020 18:38

Onyekuru Galatasaray'a dönmek için şart koştu

Onyekuru Galatasaray'a dönmek için şart koştu
Fransız ekibi Monaco'da forma giyen Henry Onyekuru yeniden Galatasaray'ın gündeminde.

Erzurumajans-Fransız ekibi Monaco'da forma giyen Henry Onyekuru yeniden Galatasaray'ın gündeminde. Şampiyonluk yarışında kanat oyuncularından da katkı bekleyen Galatasaray, oyuncuyu kiralamak istiyor. Onyekuru, transferle ilgili beklentisini Galatasaray'a iletti. Onyekuru Galatasaray'a mı dönecek? İşte detaylar...

 

Devre arası transfer döneminde kadrosuna bir kanat oyuncusu katmayı düşünen Galatasaray'ın yeniden Henry Onyekuru'yu gündemine aldığı iddia edildi. Onyekuru'nun ise Galatasaray'a gelmek için şartı olduğu gündemde. Onyekuru, Galatasaray'a geri dönecek mi? Transferle ilgili Galatasaray'ın planı ne? Detaylar haberde...

 

G.SARAY KİRALAMANIN YOLLARINI ARIYOR


Babel dışında hücum oyuncularından beklediği katkıyı alamayan Galatasaray, Onyekuru'yu listenin ilk sırasına yazdı. Galatasaray, geçen sezon zorunlu olarak Monaco'ya dönen futbolcuyu kiralamanın yollarını arıyor.

 

MONACO NE İSTİYOR?


Nijeryalı oyuncu, hazırlık kampına katılsa da Fransız ekibinde istediği başlangıcı yapamadı. Monaco, Onyekuru için Everton'a 13 milyon Euro ödemişti. Bu rakamın altına da satmak istemiyorlar. Galatasaray'ın ise bu bedeli ödemesi mali tablo düşünüldüğünde imkansız.


"6 AYLIĞINA GELMEM"


Öte yandan Henry Onyekuru da Galatasaray'a gelmek için şart koştu. Onyekuru, "Geçen sezon olduğu gibi 6 aylığına Monaco'dan ayrılmak istemiyorum. Bir buçuk yıllık anlaşma sağlarsanız, Galatasaray'a dönmek isterim" mesajını yolladı.

GALATASARAY'IN PLANI NE?


23 yaşındaki yıldızın bu talebini olumlu karşılayan sarı-kırmızılılar, 1 buçuk yıllık kiralık sözleşmeye 2022 yazında geçerli zorunlu satın alma opsiyonu da ekleyecek. 2018'de UEFA ile 4 yıllık iş birliği anlaşması imzalayan Galatasaray'da Finansal Fair Play (FFP) kıskacı 2022 yazında sona eriyor ve Onyekuru'nun bonservisi için engel kalmıyor.

 

(AJANSSPOR)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.