Bölge Haber Girişi : 02 Kasım 2009 07:59

Öşvank'da vatandaşların GSM alarmı!..

Öşvank'da vatandaşların GSM alarmı!..
Uzundere ilçesine bağlı Çamlıyamaç köyüne GSM hizmeti sağlayan yansıtıcının arıza yapması üzerine köylüler, aralarında topladıkları parayı firmaya göndererek arızanın giderilmesi için alarma geçti.

Erzurum Ajans-Uzundere ilçesine bağlı Çamlıyamaç köyüne GSM hizmeti sağlayan yansıtıcının arıza yapması üzerine köylüler, aralarında topladıkları parayı firmaya göndererek arızanın giderilmesi için alarma geçti.

Tarihi Öşvank Manastırı'nın bulunduğu Çamlıkaya köyü sakinleri, köylerine GSM hizmeti sunan yansıtıcının arızalanması üzerine yetkili firmaya haber verdi.

İlgili GSM firması teknik yetkililerinin, yansıtıcıyı tamir yapmak üzere söküp götürmesi üzerine cep telefonuyla iletişim imkanları sona eren köylüler, yansıtıcının tamir edilip yerine yeniden monte edilmesini bekledi. Ancak aradan geçen uzun zaman içerisinde GSM yansıtıcıları yerine takılmayan köylüler aralarında 2 bin TL toplayarak GSM firmasına göndermek istedi.

Köylüler adına konuşan Fikri Dabak, "Yurt içinde ve yurt dışında yaşayan çok yakınımız var. GSM hizmeti sunan verici arızalandığı için iletişim sorunu yaşamaya başladık. Özel bir GSM şirketi köyümüzün yakınında yansıtıcı kurmuştu. O da arızalınınca söküp götürdüler, yerine de yenisini takmadılar. Biz de aramızda 2 bin TL topladık. Bu parayı GSM firmasına gönderip arızanın giderilmesi için destek olalım istedik. İnşallah en kısa zamanda arızalanan yansıtıcımızı gelip takarlar ya da yenisini gönderirler. Çünkü mağdur durumdayız." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.